“Një çerdhe nepërkash! Albano Bogdo ofendon keq konkurrentet: Jeni një tufë gjarpërinjsh, vetëm 3-4 janë të mirë

0
106

Albano Bogdo ka shpërthyer ndaj vajzave të Fermës Vip,  duke i cilësuar ‘nepërka’, në përjashtim të disave.

Elsa Lila ka ndërhyrë duke i thënë se nuk duhet t’u quajë kështu, ndërsa Albano insistoi duke thënë se nepërka të sulmon se mbase nuk ka kurajë.

Pjesë nga biseda:

Albano: Jemi një tufë gjarpërinjsh, hiq 3-4 veta jemi njerëz të mirë, që ndjejmë dhe kuptohemi në sy. Një çerdhe nepërkash

Elsa: Jo besoj se ka më shumë se 4 veta që jemi

Albano: Ja 5, 6, por ngelet një 10-tëshe plot me nepërka

Elsa: Jo nuk do arrija deri te nepërka

Albano: Nepërka të kafshon se mbase s’ka kurajë.

Albano: Kakëzogëza

Elsa: Kakëzogëza është shumë e bukur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here