Monday, July 15, 2024
Tag:

elsalila

Albano imiton Elsa Lilën: Filloj dhe agravohem…

Dyshja Albano-Robert e kanë nisur ditën së bashku, ku dhe kanë pirë kafe në verandë. Në një moment, biseda mes tyre kthehet edhe më...