Ilnisa xheloze për Sarën. Meritoni: Si më poshtëron ashtu!

0
41

Mesa duket Ilnisa është bërë xheloze për banoren më të re të BBV3, Sara Karaj. Sara qe shkaku pse Ilnisa dhe Meritoni u përfshinë sot në një debat.


Biseda:

Meritoni: Për momentin thashë…

Ilnisa: Për momentin? Jo përmes krevatit tim. Pa më pyetur mua.

Meritoni: Por nuk është përmes krevatit tënd. Dje ta thashë.

Ilnisa: Se di, nuk e mbaj mend fare që më paske pyetur.

Meritoni: Të thashë Ilnisa, Sara …

Ilnisa: Fare…

Meritoni: Po edhe nuk të pyes fare dhe çfarë?

Ilnisa: Shumë bukur. Mos pyet.

Meritoni: Çfarë po filozofon? Pse po bën kaq shumë filozofi?

Ilnisa: Unë s’e di, çfarë kisha për të thënë, ta thashë.

Meritoni: Çfarë shtë ai veprim që vjen aty, kur unë jam ulur?

Ilnisa: Veprim? U fikën dritat.

Meritoni: U fikën dritat? Hiqe atë shtrat, hiqe atë jorgan…

Ilnisa: Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem të fle.

Meritoni: Si më poshtëron ashtu tek të tjerët?

Ilnisa: Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem, kaq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here