Saturday, July 13, 2024

“Ik mos të të shikoj më”/ Sara i bërtet Bardhit: Votën ia dhe, ‘prim-en’ ia dhe, për Ilnisën je këtu?

Share

Gjatë mbrëmjes së sotme, do të improvizohet martesa e moderatorit Meriton Mjekiqi dhe gazetares Ilnisa Agolli. Lajmin për këtë e ka dhënë produksioni përmes një zarfi që u lexua nga Franceska.

Banorë, kryeqyteti ynë mbush 104 vjet. Kështu që sonte, vëllai i madh feston me një dasmë tironase me të ftuar speciale Valbona Mema.

Ju duhet që të diskutoni, se cilin çift do të martoni për sot. Pasi të keni zgjedhur, çifti do të zgjedhë të ndajë ftesat e dasmës sipas dëshirës së tyre. Ata duhet të zgjedhin, celebruesin, dëshmitarët dhe familjarët”, thuhet në zarfin e vëllait të madh.

, kjo ka bërë që Sara të shpërthejë ndaj Bardhit.

Sara i bërtet Bardhit duke e akuzuar se vota e tij ka bërë që Ilnisa dhe Meritoni të dalin në Prime me dasmën e tyre. Sara ka shkuar më tej teksa është shprehur se Bardhi po i prish lojën.

Read more

Local News