“Ku ka zë, s’është pa gjë”/Albi Nako: BBVIP ka vetëm një çift të vërtetë, Ledjonën dhe Gabrielen!“Ku ka zë, s’është pa gjë”

Kjo gjë habiti gazetaren, e cila tha se këtë gjë ia ka shpjeguar më parë Albit.

0
58
Ledjona Xheladinaj, Albi Nako dhe Gabriele Mezini

Albi dhe Ledjona së bashku me banorët e tjerë kanë qëndruar në living ku kanë folur për çiftet në shtëpi dhe sa të vërteta janë. Në një moment Albi iu kthye Ledionës, të cilës i shprehu se e sheh çift atë dhe Gabrielen, megjithëse nuk janë në të vërtetë.

Kjo gjë habiti gazetaren, e cila tha se këtë gjë ia ka shpjeguar më parë Albit.

Pjesë nga biseda:

Lediona: Unë nuk shoh asnjë çift brenda BBV. Të vërtetë të vërtetë shoh vetëm Heidin dhe Romeon. Duke u bazuar tek shikimet dhe si sillen.

Albi: Unë çift të vërtetë, tamam tamam, shoh vetëm ty dhe Gabrielen edhe pse nuk jeni të lidhur.

Lediona: Mua me Gabrielen? Ta shpjeguam dje, sa e bukur është.

Albi: Unë kam qenë shumë keq me mësimet në shkollë, doja që mësuesja të ma shpjegonte disa herë sepse nuk e kuptoja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here