Monday, July 15, 2024
Tag:

gabrielemezini

“Ku ka zë, s’është pa gjë”/Albi Nako: BBVIP ka vetëm një çift të vërtetë, Ledjonën dhe Gabrielen!“Ku ka zë, s’është pa gjë”

Albi dhe Ledjona së bashku me banorët e tjerë kanë qëndruar në living ku kanë folur për çiftet në shtëpi dhe sa të vërteta...