“I paedukatë, flet për moralin dhe…”- Romeo shpërthen keq ndaj Julit, aktori i përmend karrierën

0
45

Ta vë” është fraza e përdorur nga Juli, e cila u bë shkak i debatit mes tij dhe Romeos me tone të larta dhe fjalë ofenduese, ndërsa konkurrenti e quajti të paedukatë i përmendi aktorit karrierën 20 vjeçare.

“Njeri i paedukatë. Njeri që flet për moralin atje jashtë dhe thua ta vë. Ti që bën moralin atje jashtë dhe thua kam 20 vite karrierë”– i tha Romeo banorit, i cili u shpreh se nuk e ka përmendur atë fjalë por sipas tij ai nuk ka dëgjuar mirë.

Pjesë nga debati:

Romeo: Ti thua një ta vë dhe ikën more. Këto argumeta ke ti

Juli: S’do të dëgjosh

Romeo: Njeri i paedukatë. Njeri që flet për moralin atje jashtë dhe thua ta vë. Ti që bën moralin atje jashtë dhe thua kam 20 vite karrierë

Juli: Po 20 vite karrierë kam, ke inat?

Romeo: Ti më thua va vë ore dhe flet për moralin jashtë

Juli: Kush të tha more?

Romeo: E the ti ore, je i paedukatë

Juli: Thashë ta va, ta va. Shko qaj!

Romeo: Je i paedukatë dhe mos fol më për moralin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here