Pas përjashtimit të Sarës, një tjetër përplasje fizike në shtëpinë e BBV3?

0
62

Një përplasje e fortë ka ndodhur mes Ilnisës dhe Eglës në shtëpinë e BBV3.

Ilnisa nuk e priti mirë këtë gjë dhe iu kthye me ofendime, ku e quan atë “krijesë e mjerë”.

Ilnisa: Mos e zër emrin e vajzës në gojë o krijesë e mjerë.

Egla: Çfarë ke, para dy ditësh më ke thirrur me emrin e vajzës.

Ilnisa: O krijesë e mjerë, o njeri i rënduar.

Egla: Çfarë ke, kush ta shau vajzën?

Ilnisa: Të ishin gratë si ty…

Egla: Të ishin gratë si ty do ishte një dramë e madhe.

Ilnisa: Ti je më keq se fjalët që më thua. Merre pasqyrën dhe shihe veten.

Në një përplasje tjetër mes të dyjave, ka pasur dhe një konfrontim fizik.

Ilnisa: Po ç’të të prek unë ty, shiko si je ti? Unë di që nuk preket banori duke bërë rënkime të tilla. Ajo më gjuajti me bluzë në fytyrë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here