“Po të heq një barrë”, Endriku bisedon për herë të parë veçmas me Sarën: Ne kemi pasur një histori, por…

0
33

Endriku ka biseduar me Sarën për herë të parë veçmas që pas hyrjes së tij në Big Brother VIP3.

Endrik: Nëse ti ke evoluar ashtu siç unë mendoj dhe je ajo vajza e zgjuar që unë mbaj mend ti e kupton shumë mirë që unë jam futur më mbrapa

Sara: Nuk mendoj që je futur për mua

Endrik: Jo, jo, duro nuk po e them këtë as unë dhe kur Shqipëria është kaq e vogël, njerëzit e dinë, njerëzit flasin, dhe unë doja ta bëja të qartë që po ne kemi pasur një histori, por ka qenë vetëm ajo, kaq. Këtu unë po tregohem i sinqertë për veten time dhe gjithashtu po të heq një barrë, sepse ti e di shumë mirë që ajo gjëja do të dilte këtu, sepse ty të njeh dikush tjetër dhe mua më njeh dikush tjetër, por ka njerëz që na njohin të dyve dhe historia jonë është bërë videoklip.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here