“M’u duk provokative”/ Meritoni bisedon me Endrikun për klipin prezantues

0
39

Atmosfera e shtëpisë së “BBV3” është trazuar pas hyrjes së Endrik Bebës natën e djeshme. Përmendja e lidhjes së tij me Sarën tek klipi prezantues dhe reagimet e kësaj të fundit kanë shkaktuar shumë pikëpyetje tek disa nga banorët e shtëpisë. Ka qenë Meritoni ai i cili e ka marrë veçmas Endrikun për ta pyetur në lidhje me këtë gjë.

Meriton: Dëgjova mënyrën si u prezantove. Më bëri pak përshtypje kur the në fund që kam pasur një histori. Do ta diskutojmë një ditë për qejf.

Endrik: Për historinë?

Meriton: Po. Pjesa e fundit m’u duk pak provokative.

Endrik: S’kam asnjë gjë provokative. Unë të gjithë që janë këtu do t’i respektoj siç i njoh këtu brenda, Të gjithë i kam miq unë i vlerësoj që të gjithë si njerëz. Nuk më intereson as të ndërhyj.

Meriton: Cila është arsyeja që e the atë?

Endrik: Është një gjë që dihet. nuk mund të jap informacione nga jashtë.

Meriton: Nuk munde të mos e thuash fare?

Endrik: Jo. Kur të dalësh do ta kuptosh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here