‘Unë s’do të isha…’/Roza rrëfehet e prekur për motrën që ka ndërruar jetë

0
35

Pas spektaklit të djeshëm, Gazi ka vendosur që t’i lexojë dorën Rozës, ku në një moment ai thotë ‘ka qenë dhe një fëmijë tjetër, ka pas jetën e shkurtër’.

Ajo më pas ka rrëfyer një histori personale dhe të dhimbshme që ka ndodhur në familjen e tyre. Roza u shpreh se para se të lindte ajo, Rita Lati ka lindur një vajzë që ka ndërruar jetë 40- ditëshe.

Sipas saj, motra ka ndërruar jetë papritur nga temperatura e lartë. Roza shton se këtë histori nuk e ka treguar më parë as ajo dhe as nëna e saj.

“Motra ime ka ndërruar jetë 40 ditëshe, para se të lindja unë. Tila Lati, po të jetonte ajo unë nuk do jetoja. Ajo ka ndërruar jetë 40 ditëshe bebe. Traumat e mamit”, tha Roza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here