“Kam tradhtuar” Zhaklin Lekatari tregon arsyjet që e çuan drejtë saj

0
360
Zhaklin Lekatari

Zhaklin Lekatari ka qenë e ftuara e rradhën në episodin e dytë të INSPIRE PodCLASS nga Alketa Vejsiu. Në këtë podkast, Zhaklina ka rrëfyer shumë gjëra rreth jetës së saj, një ndër to, edhe tradhtia.

Alketa Vejsiu: A ke tradhëtuar ndonjëherë?

Zhaklin Lekatari: Edhe më kanë tradhtuar, edhe kam tradhtuar. Unë nuk besoj tek ajo fjalia që: “Once a cheater, always a cheater”. Unë mendoj që njeriu në periudha të ndryshme të jetës së tij bën zgjedhje të ndryshme dhe mendoj që tradhtia nuk është me domosdoshmëri një arsye apo një qëllim për të dëmtuar tjetrin. Është një mungesë që ne kemi dhe është një problem që ne kemi ndoshta me veten tonë dhe këtë problem nuk e zgjidhim në çift, apo me partnerin, apo edhe me veten tonë, por e gjejmë zgjidhjen jashtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here