Avokatja: Besi dhe Xhensila manovër me divorcin, për të shpëtuar pasurinë!

0
314
Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj

Avokatja Nexhi Beqiri ka bërë së fundmi një deklaratë të fortë në lidhje me Bes Kallakun dhe Xhensila Myrtezajn, ku së fundmi po përflitet se çifti ka nisur procedurat e divorcit.

Zonja Beqiri është shprehur çifti kanë nisur divorcin, si një ‘manovër’ për të fshehur pasurinë e pajustifikuar.

“Kjo përvojë ka ndodhur edhe në vende të ndryshme të botës. Çiftet të cilët ndonjëherë nuk e kanë një pasuri të vërtetuar pra që i kanë deklaruar të gjitha paratë me të cilët ata kanë vënë pasuri një vilë 300 mijë euro apo 500 mijë euro natyrisht që me një kontroll që mund të vij për arsye të ndryshme hetimi. Bëjnë një zgjidhje martese në mënyrë ku nuk e justifikojnë dot paranë e marrë, në mënyrë që çfarë mund të shpëtojnë nga kjo pasuri”, ka deklaruar avokatja në RTSH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here