“Qepe gojën, vetëm negativitet nxjerr”/ Rikja “shpërthen” ndaj Ilnisës

Rikes nuk i pëlqeu aspak reagimi i Ilnisës dhe i tha asaj që ta qepë gojën se vetëm negativitet nxjerr. 

0
160

Një debat tjetër ka ndodhur në shtëpinë e “Big Brother VIP”, mes Rikes dhe Ilnisës. 

Gjithçka nisi pasi kjo e fundit u bë pjesë e një bisede që kishte nisur mes Rikes, Julit dhe Gazit. Rikes nuk i pëlqeu aspak reagimi i Ilnisës dhe i tha asaj që ta qepë gojën se vetëm negativitet nxjerr. 

Debati: 

Ilnisa: Po flasim për elementin kryesor të kombit tonë. 

Rike: Çfarë të shqetëson? Më thuaj çfarë të shqetëson Po hec aman, qepe gojën se vetëm negativitet nxjerr. Ne duke folur dhe vjen të prish çdo gjë. Çfarë halli ke mi grua, çfarë halli ke? Ke ndonjë problem? Do të kapesh?

Ilnisa: Me ty asgjë s’kam, për maska nuk mund të flasim bashkë.

Rike: Ne jemi duke folur, ti futesh dhe futesh. 

Ilnisa: Si ka mundësi që të mos i dijë rinia këto gjëra, si komunizmin. Kjo është çmenduri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here