Futi në nominim të gjithë djemtë e shtëpisë, Sara i drejtohet Ilnisës: Nëse del Bardhi, unë…

0
52

Gjatë një debati me Gazin dhe Ilnisën, Sara Gjordeni ka deklaruar se nëse del Bardhi nga nominimi do të largohet dhe ajo. Sara ka shtuar se në këtë nominim nuk është Bardhi më i rrezikuari.

Pjesë nga debati:

Gazi: Je e penduar që dërgove të dashurin në nominim dhe dëshiron ta shpëtosh?

Sara: Fare i dashuri im nuk rrezikon

Gazi: Pse e din ti ë

Sara: Po unë kështu mendoj sepse Kutia e Pandorës më erdhi mua. Rrezikon ti më shumë sepse dole besëprerë me shokun tënd

Ilinsa: Po nëse del Bardhi?

Sara: Nëse del Bardhi dal unë dhe dal më me b*thë si ti si femër

Gazi: Kur mendon ti kështu lart. Ti je gropë jashtë, e shikove vetë dje

Sara: Unë jam gropë jashtë? Në të njëjtin llum ishim unë dhe ti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here