Degradon debati Roza-Gazi: Pse ha m*t kot

0
54
Roza Lati dhe Gazi

Debati i nisur mes Roza Latit dhe Gazit për peliçet dhe kafshët ka degraduar në fjalë banale. Gazi ka provokuar Rozën i pari teksa i ka thënë se nuk duhet të shtiret si një kafshëdashëse për sa kohë vesh rroba me lëkurën e tyre. Për t’i vërtetuar të kundërtën, Roza shkon merr peliçen dhe ja hedh fytyrës duke i thënë se është me qime artificiale.

Roza: Ja peliçja leopardi. E ke me qime artificiale
GaziKjo është chetaah
RozaQuaje çfarë të duash. Ja ku e ke! Pse ha m. kot? Pse ha m. kot? Mos ha kot. Kapu me ndonjë gjë që ia vlen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here