“Plakë shtrigë e stazhionuar”, degradon debati mes Rikes dhe Eglës në BBV

0
46
Egla Ceno dhe Rike Roçi

Rike Roçi dhe Egla kanë bërë një debat me njëra-tjetrën, ku ka agravuar deri në ofendime.

Rike i kërkon Eglës që të mos i fusë spica njerëzve me të cilët ajo ka afrimitet, ndërkohë që aktorja i thotë se nuk ia ka përmendur asnjëherë emrin. Rike acarohet edhe më shumë duke i thënë asaj se është “një shtrigë dhe plakë e stazhionuar”. Egla tallet me të dhe mban në dorë drejt saj një takë.

Debati mes tyre:

Rike Roçi: Mos i fut spica personave që rrinë me mua.

Egla: Kush he ti mi, këto nuk rrinë vetëm me ty në këtë shtëpi.

Rike Roçi: Mos guxo më t’i fusësh spica njerëzve që unë rri more vesh dhe ma hiq atë takën se shumë të kam duruar.

Egla: S’dua mi ta heq takën.

Rike: Po ik o plakë shtrigë! Ti je një plakë shtrigë.

Egla: O gocë e rritur, mua më vjen anash ti. Ti i jep vetes shumë rëndësi

Rike: Ec plakë e stazhionuar.

Egla: E di çfarë je ti? Unë plakë e stazhionuar? Ej më pëlqen shumë, s’të ka dhënë njeri leksione elegance.

Rike: Shtrigë dhe plagë e stazhionuar je, na ecën tërë elegancë, por je zero.

Egla: Je xheloze për plakën e stazhionuar? E di sa faza pleqërie ke kaluar ti, i ke të gjitha në sy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here