Monday, July 15, 2024

“Këtu më mungon sek*i”, Albano Bogdo tallet me Baby G: Jam i fejuar thjesht kam gënjyer…

Share

Konkurrentët e “Ferma Vip” duket se po e shijojnë shoqërinë e njëri-tjetrit dhe madje kanë ndarë dhe histori personale. Teksa qëndronin në oborr, Albano dhe Baby G kanë treguarhistorite e tyre të dashurisë ndër vite.  Albano me batuta ka krijuar momente gazmore në bisedën me Baby G, por gjithashtu ka rrëfyer se në jetën e tij ka pasur 3 lidhje serioze. Ai shprehet se lidhja e tij e parë ka qenë në moshën 19 vjeçare, ku e dashura e tij ishte 28 vjeçe, pra kanë pasur 9 vite diferencë moshe.

Pjesë nga deklarata: 

Albano: Unë jam i fejuar thjeshtë kam gënjyer dhe nuk e dinë të gjithë. Në shtator kam menduar të martohemi. E hoqa unazën për arsye të lojës.

Baby G: Sa vite keni që jeni fejuar?

Albano: Kam 11 vite.

Baby G: E pse nuk jeni martuar?

Albano: Kur jemi njohur unë kam qenë 26 vjeç ajo ka qenë 23. Pritëm, u rritëm bashkë tani që ka ardhru mosha e duhur ajo është 29 vjeçe unë mbush 37 tani, edhe tani menduam se është koha e duhur.  E kemi shijuar jetën e dinë familjet. (SHAKA)

Më shumë kam dashur të parën fare, në fakt tani që e mendoj kam dashur më shumë të tretën. Kam qëndruar 4 vjet single. Të gjitha femrat më duan ngaqë jam i pasur.

Read more

Local News