Në një lidhje me Romeon, Heidi Baci: Unë jam rëndë, kam rënë brenda!

0
89
Romeo Veshaj dhe Heidi Baci

Gjatë një bisede të zhvilluar mes Meritonit, Ilnisës dhe Heidit, kjo e fundit është shprehur pak më shumë lidhur me marrëdhënien dhe ndjenjat që ka për Romeon.

Ka qenë Meritoni ai që siç duket e ka ‘ngacmuar’ disi duke i thënë se Romeo është një djalë tepër i mirë.

Ndërsa Heidi i përgjigjet kështu: ‘Ky është në autobuz! Unë jam rëndë, kam rënë brenda. E kupton dot? Është shumë rëndë situata. Është skandal.’ Sakaq Ilnisa kthehet nga Meritoni duke i thënë: ‘E do shumë kjo!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here