“Nëse e do një njeri të bëhen sytë gjak”/ Romeo debaton me Heidin: Ti po ndahesh nga unë

0
1218
Heidi Baci dhe Romeo Veshaj

Romeo Veshaj dhe Heidi Baçi e kanë nisur ditën me një debat mes njëri-tjetrit. Aktori i tha asaj se ndihet shumë i lënduar, sepse ajo nuk është e sinqertë me të. Sipas tij, te shtrati i jep dorën dhe në publik e sulmon.

Pjesë nga biseda

Romeo: Me njerëzit që të duan ti thonë gjërat në vesh. Ti te krevati të jep dorën dhe këtu të sulmon

Heidi: Nuk është kështu

Romeo: Është fiks kështu

Heidi: E ke kuptuar gabim

Romeo: Ti mua më thua që je gjithmonë i varur

Heidi: Unë të thashë që jam munduar të jem jashtë situatave që ti ke me të tjerët

Romeo: Nëse e do një njeri bëhesh gjak, të bëhen sytë gjak. Jo të qeshësh e të më sjellësh njerëz në tavolinë mua. Bëhesh gjak, do t’a hash atë tjetrin. E jo ta përdoresh emrin tim për të mbrojtur atë tjetrin e për të më sulmuar mua. Bëhesh gjak, mos ma trego me fjalë mua. Nuk dua fjalë, fjalë kam nga të gjithë unë. Nëse është nevoja ne ndahemi vetë o zemra, s’ka nevojë për të tjerët

Heidi: Ti po ndahesh nga unë

Romeo: Unë po ndahem nga ti?

Heidi: Po

Romeo: Pse ça të bëra unë?

Heidi: Asgjë, ja s’po më kupton

Romeo: S’po të kuptoj? Po nuk po më jep arsyen, se kupton këtë gjënë?

Heidi: Nuk ka arsye, thjesht si po e kthen ti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here