Monday, July 15, 2024
Tag:

missuniversealbania

Zbulohet data, “Miss Universe Albania & Kosova” mbyllë audicionet më 15 mars

Konkursi i bukurisë “Miss Universe Albania & Kosova” është eventi që bën bashkë vajzat më të bukura të Shqipërisë dhe Kosovës. Konkursi ka hapur audicionet...