Juli-Romeos: Ti je kopjac, në të dyja rastet kam parë romancë dhe viktimizim…

0
43

Miqësia e Romeos dhe Meritonit është ‘krisur’ gjatë ditëve të fundit me një debat që ka vijuar edhe gjatë prime të sotëm. Por si i kanë komentuar banorët e tjerë të “BBV3” këtë raport?

Jetmiri: Kam tentuar t’ua bëjë të qartë një shoqëri që këta kishin nuk duhej të prishej…

Juli: Është e sikletshme të shohësh dy shokë të vjetër të flasin në këtë mënyrë. E jap me garanci që Meritoni nuk ndikohet nga unë. Duhet pasur kujdes situata… Ti je një kopjac, në të dyja rastet kam parë romancë dhe viktimizim…

Ndërkohë, edhe opinionistët Ori Nebijaj dhe Arbër Hajdari kanë dhënë mendimet e tyre lidhur me ‘krisjen’ e raportit.

Ori: Më vjen mirë për të dy djemtë që iu desh të vinin në Big Brother sesa me dinjitet apo pa dinjitet janë.

Arbër: Raporti i miqësisë së tyre lidhet me pritshmërinë. Pritshmërinë që Meritoni ka patur nga Romeo. Romeo është përgjigjur duke i thënë se e ka mbrojtur, për mua nuk e ka bërë…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here