“O i paburrë”/ Romeo-Julit: Mua atë mos ma përmend më…

0
612
Jul Deda dhe Romeo Veshaj

Debat i ashpër mes dyshes, Juli dhe Romeo ka degraduar në përmendjen e familjarëve dhe në ofendime, gjatë një bisede në darkën e organizuar nga Vëllai i Madhë për djemtë të cilët janë në nominim.

Romeo e ka akuzuar Julin se nuk ka identitet dhe kopjon lojën e të tjerëve ndërsa Juli iu kthye duke i thënë se kopjen e ka ai identike por që nuk do të fitojë sërisht.

Rome ka reaguar duke u shprehur se është krenar që është vëllai i Donaldit. Djemtë debatin e kanë vijuar dhe në dhomën e gjumit ku Romeo i është drejtuar Julit duke i thënë o i paburrë dhe duke i kërkuar që Donaldin mos t’ia përmend më.

Pas tensionimit të situatës ka qenë Juli i cili i ka kërkuar ndjës Romeos.

Pjesë nga biseda:

Romeo: Mos u trego burracak, i paburrë, ik ore lyracak, ik ore. Herë tjetër Donaldin mos ma përmend

Juli: A ta përmenda?

Romeo: Të ngre dolli dhe të respektoj për vëllain tënd, herë tjetër burracak

Juli: A ta përmenda?

Romeo: Ik ore i paburrë, ik ore fëmijë, ik ore frikacak. Ti shkel veten, ke trupin me shenja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here