“Ti kujton se më tremb”/ Debat i ashpër mes Rozës dhe Julit: Nuk e la kush në rrugë edukatën, që ta marrësh ti

0
44
Jul Deda dhe Roza Lati

Juli dhe Roza kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin gjatë kohës që qëndronin në oborr.

Dyshja ka debatuar ashpër, ku dhe kanë kaluar në akuza. Juli i tha Rozës se nuk ka edukatë.

Roza: Çfarë problemi ke. Po sillem ashtu siç e meriton.

Juli: Thuje edhe në herë, çfarë të do. Ta dëgjojnë njerëzit. Ta shohin ata se çfarë fytyre ke.

Roza: Mesazhin e more.

Juli: Nxirre nga goja.

Roza: Çfarë po më rri kështu? Kujton se më tremb me këtë gjuhë trupi?!

Juli: Kujt i thua ti? Çfarë është kjo gjuhë që më tregon ti mua. Ik e re. A je femër a çfarë je?

Roza: Je baraz me mua në këtë shtëpi.

Juli: Unë se kam përdorur atë gjuhë me ty. Po ti jepi. Thuaje prapë.

Roza: E thash, u kënaqa dhe ti e dëgjove.

Juli: Po ku ke edukatë ti kush e la në rrugë dhe ta marrësh ti edukatën. Përpara se të hysh këtu e ke varur atje në kremastar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here