“O grua banale, o e pistë! Turp për ty”/ Degradon në përleshje fizike debati mes Eglës dhe Rozës

0
71

Egla dhe Roza kanë patur shpesh përplasje me njëra-tjetrën, duke përfunduar në ofendime të rënda. Mirëpo mbrëmjen e kaluar, debati mes dyshes ka degraduar thuajse në përleshje fizike.

Teksa të dyja kanë qenë në oborr të shoqëruara edhe nga banorët e tjerë, Egla ka ofenduar rëndë Rozën dhe si pasojë kjo e fundit ka tentuar t’i largojë jastëkun që ajo mbante në dorë përpara fytyrës.

Pjesë nga debati në oborr:

Roza: A e kupton sa gojë e pistë je ti? O grua banale, o e pisët si i thua ato fjalë? Turp për ty. Si i thua ato fjalë?

Graciano: O Roza çfarë je duke bërë? Ç’punë ke që e prek me dorë moj vajzë?

Roza: Po i heq jastikun, s’po e prek me dorë.

Graciano: Po prek jastikun që ajo e ka në dorë.

Roza: Jam ok.

Egla: S’jam unë ok.

Roza: Grua banale. O e fëlliqur që për të egzistuar në “Big Brother” lë nam, prek fundit.

Egla: Avullohu. Ik krisu.

Roza: O grua banale, o gojë e pisët ta kam kënduar këngën, fundi i njerëzisë, tmerri i njerëzisë. O banale femër

Egla: Largohu!

Graciano: Shko te Romeo yt!

Egla: Shko te Juli yt se ai ta mban këngën.

Romeo: Juli të paktën nuk i nominon njerëzit e vetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here