Monday, July 15, 2024

“S’të çova te krevati i atij”/ Heidi shpërthen në lot pas debatit me Julin

Share

Dita e sotme në shtëpinë e “Big Brother Vip” ka nisur me debate. Raporti i Heidit dhe Romeos vazhdon të përflitet nga banorët dhe kjo temë ka ndezur debat mes Julit dhe Heidit. Kjo e fundit më herët është shprehur se provokimet e Julit kanë bërë që raporti i saj me Romeon të kriset.

Nga ana tjetër Juli sot i është drejtuar banores teksa i thotë se nuk është futur mes saj dhe Romeos për ta çuar në krevatin e tij, deklaratë nga e cila Heidi është ndjerë e fyer dhe më pas ka shpërthyer në lot.  Romeo ka ndërhyrë duke e ka veçuar Heidin nga banorët e tjerë për ta qetësuar.

Read more

Local News