U la nudo në “BBV”, Jetmiri tregon arsyen, si e komentuan banorët?

0
108

Një moment që u komentua spektaklin e sotëm ishte edhe dushi nudo që banori i ri Jetmiri ka bërë një ditë gjatë javës, veprimi i cili shokoi shumë nga banorët. Banori ka pranuar se e ka bërë për vëmendje dhe është kritikuar sërish nga banorët, mes tyre, Meritoni, Egla, Rike.

“Mbase e bëra për të tërhequr vëmendje”, tha Jetmiri.

“Isha duke hyrë në tualet dhe pashë që hoqi të mbathurat dhe thashë çfarë ndodhi. Ndoshta unë kam më shumë turp dhe për vajzat e shtëpisë dhe që më sheh mami, motra, mbesa. I thashë kamerës kthehu, e kisha për vajzat e shtëpisë. E ktheva me të qeshur sepse nuk doja ta bëja dramatike”, u shpreh Meritoni gjatë spektaklit.

“Mua më bëri për të qeshur dhe me këtë gjest tregoi që çdo kush ka vullnetin për t’ju afruar, salla ka qenë bosh. Ai dushin e ka bërë tek xhami që është i mbuluar. Edhe kamerat e zgjehdin vetë që duan ta transmetojë apo jo. Meritoni ishte mashkull dhe ishte dëshmitar”, theksoi Roza Lati.

Rike Roçi shtoi: “Mua më duket e gabuar sepse unë e bëra të madhe”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here