“Body shaming nuk tolerohet”/ Komentet e Eglës për trupin e Françeskës, reagimi i prerë i Ledionit

0
230

Një koment i Eglës për trupin e Françeskës ka krijuar debat në shtëpi mes dy banoreve.

Për këtë, ka reaguar edhe moderatori Ledion Liço, i cili kritikoi banorët për komentet e tyre. ai u hspreh i prerë, se këto kometne për trupin nuk lejohen dhe ata duhet të tregohen të kujdesshëm me mesazhet që japin.

“Egla dhe të gjithë të tjerët duhet të ta kuptojnë që ‘body shaming’ nuk është e lejueshme. Ky mesazh është shumë i rëndësishëm. Kuptoje rëndësinë e gjëse. Po jepni mesazhe për miliona njerëz. Mund ta keqkuptojnë direkt.

Nuk dua të dëgjoj çfarë komenti keni për të thënë. Njerëzit kuptojnë të gjithë situatën dhe shpesh herë keqkuptojnë çfarë thuhet aty brenda. Nuk besoj se aty brenda thuhen gjërat me qëllim bullizmin, por ju duhet të kuptoni rëndësinë e mesazheve që jepni. Mesazhet që jepni shkojnë përtej lojës dhe duhet ta mendoni këtë. Numëroni deri në 10 para se të thoni diçka. Jemi në vitin 2024 dhe flasim akoma ke vënë bark apo jo.”- tha Ledioni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here