“Liderin ta…”/ ‘Shpërthen’ Erjola, shkak kërkesa e Fationit për të pastruar

0
104
Fation Kuqari dhe Erjola Doçi

E pamë që në momentin që banorët u zgjuan! E nisur kjo ditë me plot tension, debate, nuk kishte si të përfundonte më keq nga ç’ka ka përfunduar.

Pak momente më parë Erjola është shfaqur duke përdorur një fjalor tepër banal dhe të paparanueshëm për formatin në të cilin ndodhet.

Mbetet për t’u parë s’e si ka nisur e gjitha, po një gjë është e sigurt, lidhet me liderin e shtëpisë, Fationin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here