VIDEO-Egla e shqetësuar: Çfarë jete është kjo të mos shkosh dot në tualet?

0
35
Egla Ceno

‘Trafiku’ në tualet dhe pritja me minuta të tëra për të kryer nevojat personale ka qenë një ndër problemet që e kanë shqetësuar më së shumti Eglën, gjatë qëndrimit të saj në shtëpinë më të famshme.

Ashtu si çdo ditë edhe këtë mbrëmje, aktorja është ankuar duke u shprehur se nuk mund të bashkëjetojë më me banorë që nuk lirojnë tualetin.

Rikja e ka dëgjuar por nuk ka lënë asnjë koment për ankesën e Eglës. Ky problem ceket nga aktorja edhe në ‘prime’ dhe madje është bërë një nga arsyet kryesore të nominimeve të saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here