“Nuk e shpëtova dot”/ Juli rrëfen vështirësitë për të mbajtur në jetë babanë e tij

Ashtu sikurse rrallëherë e shohim, ai u shfaq i emocionuar teksa tregonte momentet e fundit të jetës së babait të tij.

0
191

Ditën e sotme Juli është rrëfyer për herë të parë për vdekjen e babait të tij. Ashtu sikurse rrallëherë e shohim, ai u shfaq i emocionuar teksa tregonte momentet e fundit të jetës së babait të tij.

Qenka shumë e vështirë të shikosh prindin të iki dhe nuk ke se çfarë ti bësh më.

Ditën e parafundit më tha mua dhe Marios: ‘ A po më jepni pak frymë’, se s’merrte dot frymë kishte arritur lart shumë. Merrte frymë një herë në 20 sekonda.’

‘E tha edhe një batutë në fund’, edhe i thashë: ‘Po ça të bëj o babi hape gojën të jap unë’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here