Surpriza që emocionoi Vesa Lumën!

0
50
Vesa Luma

Këngëtarja Vesa Luma, e ftuar në “Se luan Topi”, tregoi dukshëm kujdesin e veçantë për partnerin e saj, Big Basta.

Moderatorja Erjona Rusi, vendosën ti bëjnë një rreng, duke i thënë se Big Basta i ka dërguar lule dhe nuk vjen dot në studio pasi ka lënduar këmbën.

Erjona: Kishte planifikuar që të vinte por më thonë që ja lënduar këmbën prandaj nuk vjen dot dhe ka dërguar lule. Shpresoj mos jetë lënduar shumë.

Vesa: Është shaka apo?

Erjona: Keni komunikuar sot?

Vesa: Po sot në mëngjes, si normalisht.

Erjona: Do vinte sot në studio, por ka lajmëruar gazetaren që nuk vjen dot…

Vesa: Tani po, më bëre merak. Shpresoj të jetë mirë. Të çohem të iki? Ju vjen keq juve?

Erjona: Do të lësh intervistën?

Vesa: Po! Po ka vrarë burri këmbën. E keni me të vërtetë apo po bëni shaka?

Erjona: Ti çohesh dhe ikën?

Vesa: Unë çohem dhe iki.

Erjona: E tmerrshme kjo të lë intervistën në mes.

Në përfundim të lojës, Big Basta shfaqet në studio dhe i dhuron një puthje Vesës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here