Monday, July 15, 2024
Tag:

princleka

Princ Leka dhe Elia Zaharia padisin për dhunë njëri-tjetrin, dëshmia: Debati me ish-vjehrrin degradoi në përplasje fizike

Princ Leka dhe Elia Zaharia kanë paditur njëri-tjetrin për dhunë në Komisariatin nr 1 të Policisë në Tiranë. Mësohet se Princ Leka ka shkuar të...

Dorë për dore/Princ Leka dhe Blerta Celibashi nuk e fshehin më dashurinë

Princ Leka është parë me të dashurën e tij të re Blerta Celibashu, duke ecur dorë për dore në rrugë. Ndarja e Princit nga...