Monday, July 15, 2024

Sheynnis Palacios vjen në Shqipëri promovon Tiranën dhe brendin e Miss Universe

Share

Miss Universe Sheynnis Palacios ka mbërritur mbrëm në aeroportin e Rinasit ku u prit nga producenti Eduart Deda dhe delegacioni shqiptarë.

Më e bukura e Universit pritet që me vizitën e saj të promovojë Tiranën dhe brendin e Miss Universe.

Pamjet e para të mbërritjes së Sheynnis Palacios janë shpërndarë nga faqja zyrtare e Miss Universe Albania

Read more

Local News