“Pse u shpërngulët në Tiranë?”, bashkëshortja e Shpat Kasapit rrëfehet për herë të parë: Duhej të shpëtoja njërin nga binjakët

0
134

Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij Selvija lajmëruan disa kohë më parë vendimin që kishin marrë për tu shpërngulur nga vendlindja e tyre në Tiranë. Ishte Selvija ajo që tregoi se viti që lam pas kishte qenë një ndër më të vshtirët për çiftin, duke e cilësuar si “te zi”.

Së fundmi në një pyetësor me ndjekësit në Instagram, Selvija ka folur rreth shpërnguljes në Tiranë e ka treguar edhe disa të pathëna të medha.

Përse u shpërngulët në Tiranë dhe si është jetesa atje? Të mungon Shkupi/ Gostivari?

“Arsyet janë të shumta duke nisur nga angazhimet e Shpatit deri tek shkollimi i Roelit. Shpatit i duhej çdo javë të vinte në Tirane dhe më shumë udhëtonim se sa rrinim në Shkup kështu që vendosëm të jetojmë këtu. Shkupi dhe Gostivari më mungojnë po më shume familjarët që jetojnë atje…”, ka shkruar Selvia.

E pyetja e rradhës, do ta bënte atë të hapte zemrën duke treguar për herë të parë historinë e ndjerë të jetës.

Kur do bëhet Roeli me vëlla ose motër?

“Shtatzëninë e kam patur shumë të vështirë dhe më kanë ngelur shumë pasoja në shëndet nga medikamentet që kam marrë, kështu që sado që të kem dëshirë të kem fëmijë tjetër nuk e marr dot guximin nga ajo që kam kaluar. Kështu do i përkushtohem Roelit në maksimum dhe gjërat e tjera do ia lë në dorë Zotit.

Unë kam nisur shtatzëninë me binjakë, domethënë Roeli do kishte një vëlla ose motër tani, pasi e humba njërin më duhej të luftoja të shpëtoja Roelin dhe medikamentet dhe hormonet që merrja më bënë shumë keq. Por gjithmonë caktimi i Allahut xh. sh. është më i mirë sesa dëshirat tona.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here