Seanca për Elian dhe Leka II, Gjykata vendos edhe për Gjergj Zaharinë

0
40

Është zhvilluar sot seanca e radhës për Princ Lekën dhe Elia Zaharinë në Gjykatën Civile të Tiranës, të cilët kanë denoncuar njëri-tjetrin për dhunë.

Gjykata ka vendosur që të pajisë me urdhër mbrojtje dhe Gjergj Zaharinë, babanë e aktores. Ai është pajisur me urdhër mbrojtje për një vit, ndërsa në seancë të dyja palët janë përfaqësuar nga avokatët e tyre.

Seanca e radhës do të mbahet në datën 27 Mars, ndërsa Gjykata urdhëroi prokurorinë të sjellë aktet e ekspertizës për Elian. Avokati i Leka Zogut i kishte sjellë aktet e ekspetizës për dhunën. Kjo u bë shkak për shtyrjen e seancës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here