‘Zarf i zi’ rikthen ethet tek banorët, kush do të penalizohet?

0
40

Një Zarf i Zi ka mbërritur ditën e sotme në shtëpinë e “Big Brother Vip 3”. Banorët janë habitur teksa e kanë parë dhe kanë lajmëruar edhe të tjerët nëpër shtëpi, por askush nuk është lejuar për ta lexuar.

Duket se Zarfi do të hapet Prime-n e sotëm, teksa ende nuk dihet se çfarë ka brenda.

Teksa nuk e dinë se çfarë përmban zarfi të gjithë janë në ankth, por një gjë dihet se diçka kanë bërë dhe për këtë Vëllai i Madh ka marrë vendim, të cilin për ta zbuluar duhet të presim spektaklin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here