Të metat që na adhurojnë burrat

I kemi fshehur gjithmonë, duke menduar se fshehja e këtyre “të metave” do të na bënte të dukeshim më tërheqëse në sytë e burrave, por e kemi pasur gabim. Ekzistojnë disa defekte që kanë efektin e kundërt në sytë e burrave. Kushedi sa herë e kemi fshehur nishanin që kemi në fytyrë, duke menduar se nuk duket bukur. 

Sa herë jemi munduar të fshehim pjesë të karakterit që i kemi konsideruar si negative. Mos besoni çdo gjë që thuhet pasi nuk është e vërtetë, ka disa pjesë që gratë mund t’i perceptojnë si negative, por që në fakt i “çmendin” burrat. Zbulojmë bashkë “të metat” e grave që burrat i adhurojnë.

Të kesh frikë
E ke parasysh atë skenën e filmit ku një çift shkon në kinema për të parë një film horror dhe ajo fshihet gjatë gjithë kohës pas supit të tij. Shprehja e frikës në raste të tilla, tregon më shumë besim se sa 1000 zhveshje.  Frika e grave nxjerr në sipërfaqe instinktin e burrave dhe dëshirën e tyre për të mbrojtur partneren.
Të luash me flokët
Loja me flokët është një gjest i pavullnetshëm i grave që bën shumë efekt tek burrat. E keni parasysh kur kaloni gishtat ndër flokë, teksa keni humbur në mendime. Pikërisht, ai është momenti kur burrat mund të qëndrojnë për orë të tëra duke iu adhuruar si të ishit Pranvera e Botticelli-t
Qukat
Pak kohë më parë vajzat që kishin quka i mbulonin ato për t’i dhënë fytyrës një pamje më homogjene.  Ndërsa vitet e fundit kemi parë se si edhe vajzat që nuk kanë quka janë duke përdorur metoda nga më të ndryshmet për t’i krijuar ato. Qukat i japin fytyrës suaj një hije çiltërsie e pafajësie dhe kjo ju bën të dukeni më të ëmbla dhe më tërheqëse në sytë e burrave.
Të jesh e ngathët dhe të përkëdhelesh
Të sillesh sikur je e ngathët nuk do të thotë se je e papjekur apo më pak inteligjente se të tjerët. Në fakt është thjesht një hile e vogël për t’i bërë burrat të nxjerrin në sipërfaqe instinktet e tyre. Nëse do ta “peshkosh” një burrë, mund dhe t’i kërkosh ndihmë. Ata adhurojnë të ndjehen të dobishëm për gratë që pëlqejnë.
Shtati i shkurtër
Mendon se je shumë e shkurtër? Studimet kanë treguar se burrat preferojnë vajzat e shkurtra  dhe ato me gjatësi mesatare.  Në përgjithësi gratë e gjata nuk është se perceptohen si shumë tërheqëse prej burrave, kjo duke qenë se ato nuk e zgjojnë instinktin mbrojtës të tyre.

Recommended Posts