Të gjitha gratë…

E dimë që çdo njeri është unik, megjithatë shpesh herë kjo karakteristikë e padiskutueshme e njerëzimit vihet në diskutim nga stereotipat. Sigurisht që gratë janë një ndër grupet që preken më shumë prej tyre. Bright Side ka pyetur  lexueset  në lidhje me steriotipet që mërzisin më shumë gratë dhe ka arritur që të krijojë listën e mëposhtme.

Të gjitha gratë vdesin për të blerë veshje– Jo në fakt disa gra nuk kanë aspak dëshirë që të dalin për blerje

Gratë nuk e kanë qejf njëra- tjetrën– Ky është një nga stereotipat më të  gabuara. Gratë ashtu si dhe burrat mund të preferojnë, ose jo njerëz të caktuar, por kjo nuk lidhet me gjininë.

Vajzat e vogla duhet të ëndërrojnë martesën– Në fakt jo të gjitha gratë kanë dëshirë që të martohen, meqë ra fjala na pëlqen të shkojmë nëpër dasmat e të tjerëve.

Nëse nuk të pëlqen një grua tjetër, je xheloze për të– Është normale që mos të na pëlqejë dikush, nuk ka rëndësi gjinia dhe jo domosdoshmërish jemi xheloze.

Të gjitha gratë duan ose kanë nevojë që të kenë fëmijë– Në fakt jo, disa gra duan të kenë fëmijë, disa gra nuk duan e disa të tjera nuk munden.

Leja e lindjes është si të shkosh me pushime– Nëse nuk e keni provuar se si është  të lëvizësh me 4 qepje në vaginë, duke u kujdesur për një të sapolindur që qan dhe ka nevojë për kujdes  më mirë mos flisni.

Recommended Posts