Të dekodifikosh burrat

Dje festuam Shën Valentinin, sot le t’i rikthehemi pak dramave. Shpesh vajzave u lindin dyshime në lidhje me partnerët e tyre. Kjo duke qenë se shpesh, ato nuk e kuptojnë natyrën e tyre, kështu që priren të krijojnë edhe mendime të paqena.

Vajzat që janë në një marrëdhënie dhe që nuk kanë pasur ndoshta shumë eksperiencë me djemtë, e gjejnë veten duke pyetur veten nëse veprimet e tyre i pëlqejnë partnerit, apo dhe pyetje të tjera që lindin në situata të tilla.

Për t’ua bërë punën pak më të lehtë u kemi përmbledhur 3 sjelljet bazë të burrave, që shërbejnë edhe për t’i kuptuar këta të fundit, si dhe shpjegimin përkatës.
Nëse bën një premtim, ai do ta mbajë atë

Nëse djemtë marrin një angazhim me ty edhe në mënyre sipërfaqësore, pavarësisht se kanë instinktin e gjuajtjes do ta mbajnë premtimin dhe do të qëndrojnë besnikë.

Nuk i pëlqen që t’i kujtosh gabimet.

Partnerit tuaj nuk i pëlqen që t’i kujtoni vazhdimisht gabimet.

Duhet të jesh e kujdesshme që të mos e bësh të ndjehet keq për diçka të kaluar. Nëse e ke falur për një gabim, bën mirë dhe ta harrosh. Situata të tilla kanë shkatërruar shumë çifte.

Ai si të gjithë meshkujt e tjerë e urren të kërkojë ndihmë

Në ADN-burrat kanë një pjesë të konsiderueshme të asaj që mund të quhet “Bëji punët vetë”, kështu që kur vjen puna për të kërkuar ndihmë ata nuk do ta bëjnë kurrë.

Në raste të till do t’ju duhet që t’i kuptoni dhe që ti ndihmoni pa ua kërkuar ata dhe pa i bërë që të ndjehen të padobishëm.

Recommended Posts