Pse nuk po të shkruan “ai”? Përgjigjen ta kthen një djalë

-Pse nuk më shkruan? Nuk e kuptoj?

-Çfarë gabimi kam bërë?

-Ç’po ndodh me jetën time, Ufff. Nuk e kuptoj?

Nëse ndonjëherë i keni bërë këto pyetje vetes, teksa rrini paksa si budallaqe me celular në dorë, duke pritur që “ai dikushi” t’ju shkruajë. Uluni dhe lexoni.

Ka disa arsye pse “ai”, nuk po ua kthen mesazhet, le t’i shohim bashkë.

Thjesht është i zënë

Mos e dëgjoni shoqen që u thotë gjithmonë “kush të do gjen kohë” e fraza të ngjashme si këto. Ka njerëz që punojnë dhe janë të zënë gjatë ditës, tregohuni të duruara.

Nuk ka ndonjë gjë për të të thënë

Burrat nuk e ndiejnë nevojën që të hyjnë në biseda të pafundme, ashtu si vajzat. Nëse nuk ka ndonjë gjë për të të thënë, ai nuk do të shkruajë.

Burrat nuk mund të bëjnë shumë gjëra në të njëjtën kohë

Ndryshe nga truri i grave, truri i burrave mund të përballojë vetëm një aktivitet në një moment të caktuar. Nëse një burrë sheh futboll, apo punon, truri i tyre do të jetë i fokusuar vetëm te ky aktivitet. Mos e merrni personale, thjesht, kështu janë burrat.

Nuk po thua asgjë interesante

E dimë që është e vërteta e thënë ashpër, por nëse një djalë nuk ju përgjigjet do të thotë se nuk po thoni asgjë interesante. Mos u trembni, kjo nuk do të thotë se nuk i pëlqeni thjesht nuk është i interesuar për temën në fjalë.

Thjesht nuk ka nerva

Ka raste për shembull, kur përtoni t’i shkruani mamit, ose nuk keni nerva? Po sigurisht që ka, por kjo nuk do të thotë se nuk e doni më mamin në jetën tuaj. E njëjta gjë mund të ndodhë edhe me djemtë. Kështu që merreni lehtë  dhe qetësohuni!

Recommended Posts