Nga “faleminderit Vera” në “faleminderit Amadeus”

Njerëzit mirënjohës i duhen kësaj bote, e nisur nga ky pohim mund të themi se Alketa Vejsiu duhet klonuar.

E mbajmë mend për togfjalëshin e famshëm “faleminderit Vera” e tani, pasi prezantoi Sanremon në krah të Amadeusit, nuk nguron ta falënderojë këtë të fundit, sa herë e përmend.

Pasi e falenderoi, e falenderoi e e falenderoi pa fund për mundësinë, në skenën e Ariston, prezantuesja shqiptare, nuk ka nguruar që t’i përsërisë falënderimet edhe në rrjetet sociale.

Si një studente e përkushtuar, ka nxjerrë bllokun e shënimeve dhe ka shkruar 3 gjërat, që duhet të mësojmë nga Amadeusi,krahas një videoje ku shihet duke u përqafuar me prezantuesin italian.

“I dua shumë njerëzit që veç faktit që janë të aftë e profesionistë, janë edhe njerëzorë si ti.

Ke qenë fantastik dhe uroj që ta prezantosh sërish Sanremon.

Tre gjërat që duhet t’i mësojmë të gjithë nga ty

Të jemi gjithnjë të përulur e mirënjohës

Të vlerësojmë miqësinë

Të punojmë në skuadër dhe të dimë ta ndajmë suksesin me të gjithë.

Ti ke bërë Sanremo-n të flasë shqip!”

Recommended Posts