Narcos Lounge Tirana feston Halloween të çmendur me Dj Irdin

Festoni natën e çmendur të Halloween-it në lounge-n që ju mirëpret 24 orë, në të 7 ditët e javës!

Një kokteil plot shije, muzikë nga Dj Irdi dhe një shisha nga duar specialistësh, a nuk është kombinimi perfekt?

Përveç kësaj, ne ndodhemi në mes të Tiranës.

Ditën e shtunë, data 31.10.2020, ora 19:30

Pra, ejani tek Rruga e “Elbasanit”, dhe s’do të keni kohë për të ikur më…!

Rezervoni në: 068 605 3211

Recommended Posts