Muzikë Live, te Big House Muraga, çdo fundjavë

Çdo fundjavë te Big House Muraga ju presim për t’u argëtuar me muzikë live.

Ambient romantik, gatime të shijshme dhe muzikë të përzgjedhur live, epo çfarë duhet më shumë, për një fundjavë të paharrueshme?!

Takohemi te Big House Muraga!

Për rezervime: 068 586 4466

Recommended Posts