Dj Tony në New Artist Lounge

Festoni natën e HalloweenNew Artist Lounge. Merrni miqtë tuaj me vete dhe kaloni një mbrëmje të paharueshme me Dj Tony.

Ditën e shtunë, data 31.10.2020

Adresën tashmë e njihni të gjithë. PO, ajo është, te Oxhaku, rruga Xhanfize Keko

Nr. tel. 068 255 2626

Recommended Posts