Attimi, restoranti shqiptar, i nominuar për World Luxury Restaurants Awards 2020

Lajmin e bën të ditur vetë Shefi italian i restorantit Attimi, një nga restorantet më me class në zemër të Tiranës.

I pyetur nga revista Vip, Loris Marinetto, shefi Italian i restorantit Attimi, u shpreh i kënaqur që restoranti i tij në këtë nominim ndodhet përkrahë emrave të zëshëm të kulinarisë botërore. Ai na tregoi se nominimi i erdhi i papritur nëpërmjet një emaili nga stafi zyrtar i kompeticionit të rëndësishëm, World Luxury Restaurants Awards për vitin 2020.

Dy fjalë për World Luxury Restaurants Awards:

Është maja e suksesit në sektorin e restoranteve të luksit, që ofron njohje botërore pasi votohet nga klientë, udhëtarë dhe operatorë të tjerë të të njëjtit sektor. Është themeluar në vitin 2015 dhe për të votojnë më shumë se 100.000 udhëtarë ndërkombëtarë çdo vit, të cilët në harkun kohor të 4 javëve, përzgjedhin edhe fituesit.

Nga informacionet e mbërritura në redaksi thuhet se restoranti italo-shqiptar, Attimi, konkurron në kompeticion me restorante të tilla si: Hilton i Venezias, The Ritz i Berlinit, Shangri i Parisit etj.

Duam të theksojmë se Loris është Shefi i revistës Vip Albania ndaj:

Urimet më të mira, Attimi dhe Shef Loris!

Recommended Posts