Lajme të reja nga fronti i perëndimit…

Loredana nguc Mozzik-un. Ky i fundit, herë pas here, ngacmon ish-partneren e tij me tekstet e këngëve që bën. Dhe, pikërisht për këtë, sikurse është shndërruar në lojë, Loredana po i kthen reston.

Ja çfarë ka vendosur të publikojë në  story-n e saj në Instagram:“Kur ish i dashuri ka një të dashur të re dhe ajo ngjan fiks si ty”. Nuk është gjë tjetër veçse një lojëz që Loredana e ka gjetur në një faqe instagrami gjermane dhe për të cilën po flasin të gjithë, madje edhe emra të rëndësishëm të showbiz-it

Sigurisht që çifti tashmë nuk lë askënd indiferent.

loredana

Recommended Posts